A vrut să doarmă, dar a ajuns la spital

O femeie din Târgu-Jiu a ajuns la spital dup[ ce a luat o cantitate mare de somnifere...ca să doarmă. Aceasta le-a povestit medicilor că are o problemă de sănătate şi a vrut să se liniştească. Ea a luat mai multe pastile pentru somn pe bază de plante, iar medicii cred că târgujianca a vrut să-şi ia viaţa.

Femeia de 37 de ani a spus că a fost la un control medical la Craiova şi a fost diagnosticată cu o afecţiune gravă. A vrut să uite de problemele pe care le are şi a luat mai multe somnifere pentru că nu-şi făceau efectul. Femeia s-a trezit la spital. “Am vrut să dorm ca să mă liniştesc. A luat o pastilă, două, trei, patru nu mai ştiu câte pentru că nu-şi făceau efectul. Am probleme de sănătate şi am vrut să uit, să mă liniştesc. Nu ştiu cum am ajuns la spital şi cine m-a adus, dar vreau să plec acasă. Nu am vrut să mă omor că nu mai sunt la o vârstă să am decepţii sau depresii. Pur şi simplu am vrut să dorm”, a spus aceasta.

Medicii susţin că femeia a ingerat o cantitate mare de pastile pentru somn şi ia în considerare o tentativă de suicid. „Am primit o pacientă care a lut o cantitate mare de pastile, credem că a vrut să se sinucidă”, a declarat Liliana Crăciun, medic la UPU.

Femeia le-a cerut medicilor să o lase să plece acasă, însă acest lucru se va întâmpla atunci când îşi va reveni complet.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: