Directoarea unei bănci din Târgu Jiu, arestată pentru delapidare

O tânără de 29 de ani, director adjunct al unei bănci din Târgu Jiu, a ajuns ieri în arestul poliţiei cu mandat de reţinere pe 24 de ore, fiind acuzată de delapidare. Poliţia nu a dezvăluit identitatea acesteia şi nici banca, dar a precizat că prejudiciul adus băncii este de 2,7 miliarde de lei vechi. Surse oficiale susţin că este vorba de Romexterra Bank. Astăzi, tânăra directoare, ale cărei iniţiale sunt M.A., va fi prezentată în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

O femeie în vârstă de 29 de ani, directoare adjunctă a unei unităţi bancare din Gorj,  a fost reţinută ieri de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, iar astăzi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj cu propunere de arestare preventivă.  M.A. este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de delapidare, prejudiciul creat băncii la care este angajată fiind de 270.000 de lei noi.

A furat din bancomate

Din probele pe care poliţiştii le deţin până în acest moment, se pare că suspecta în calitatea de director adjunct pe care o deţinea şi-a însuşit în perioada 2008-2010 diverse sume  de bani din casetele pentru bancomate şi totodată a încheiat în mod fictiv mai multe contracte de credit în numele altor persoane.

În felul acesta a obţinut fraudulos suma de 270.000 de lei.  Femeia a fost ieri reţinută pe o perioadă de 24 de ore şi a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, iar astăzi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj  cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare. Dacă va fi găsită vinovată, acesta riscă să-şi petreacă următorii ani după gratii.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: