A vrut să salveze o viață și era să moară

Un bărbat din Târgu Jiu a intrat în subsolul unui bloc din strada Lotrului, pentru a salva o pisică. Bărbatul a rămas blocat, astfel încât a fost apelat serviciul de urgență 112. Două autospeciale de pompieri ale ISU Gorj au ajuns la fața locului, precum și o autospecială SMURD.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că subsolul blocului era plin de apă și resturi din canalizare. Bărbatului de 71 de ani care intrase să salveze pisicuța i se mai vedea doar capul.

Cum a ajuns bărbatul acolo?

Bărbatul a auzit o pisică în subsol care mieuna disperată pentru că nu mai găsea ieșirea. Acesta nu a putut rămâne indiferent și a intrat în subsolul blocului. A salvat pisica, dar nu s-a mai putut salva pe el, astfel că a început să strige după ajutor.

O femeie care trecea prin zonă l-a auzit și a sunat la 112. Pompierii l-au scos pe bărbat din subsolul blocului în pragul hipotermiei, însă acesta și-a revenit rapid.

Pompierii le recomandă cetățenilor să evalueze foarte bine atunci când vor să facă o faptă bună dacă pot face față pericolului, în caz contrar să apeleze la specialiști. "Noi îi sfătuim pe toți cetățenii ca în astfel de situații să nu rămână indiferenți dar să nu apeleze la teribilism ci la ajutorul pompierilor", este mesajul ISU Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: