A vrut să scape prezentând un permis emis de italieni

 În data de 15 februarie a.c., orele 07:16, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci, cu ocazia desfăşurării unei acţiuni au depistat în traficul rutier pe raza comunei Baia de Fier pe numitul B.A., de 46 ani, din localitate, care conducea autoturismul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice având în etilotest o valoare de 0,44 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul orăşenesc Novaci în vederea recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul  având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

          În data de 24.01.2013, orele 20:20, lucrătorii Postului de Poliţie Ioneşti au depistat numitul C.I.C., de 24 ani, din Oraş Turceni, sat Strâmba-Jiu, judeţul Gorj, în timp ce conducea pe DE79 – Cursaru, cu ocazia controlului documentelor acesta a prezentat pentru control un permis de conducere emis de statul Italian. Cu ocazia verificărilor efectuate la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională s-a constatat că persoana nu figurează cu permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule în baza de date a statului italian.

          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, faptă prev. şi ped. de art. 86, alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002-rep.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: