A vrut să se omoare pentru o cartelă telefonică

O tânără de 16 ani a vrut să-şi pună capăt zilelor, duminică seara, după ce s-a certat cu fratele ei mai mare pentru o cartelă telefonică. Se pare că minora i-a împrumutat cartela fratelui mai mare cu un an, dar acesta a refuzat să i-o returneze. Fata s-a supărat atât de tare încăt a luat o supradoză de medicamente. Ea a ajuns aseară la spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, medicii reuşind să-i salveze viaţa.

Tânăra de 16 ani din Negreni este elevă în clasa a X-a la liceul din comuna Stoina. Ea locuieşte împreună cu fratele ei la bunici pentru că părinţii sunt plecaţi la muncă în străinătate. „M-am certat cu fratele meu şi am luat pastile. Eu i-am dat o cartelă să trimită nişte mesaje şi nu a vrut să mi-o mai dea înapoi. Ne-am certat rău şi m-am supărat şi am luat mai multe pastile. Până acum nu am mai luat medicamente”, a povestit minora pe patul de spital.

Fără să stea prea mult pe gânduri minora a luat o supradoză de medicamente antidepresive şi calmante, după care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. „Am primit o pacientă care a ingerat în scop suicidal mai multe medicamente antidepresive şi calmante. Acum este bine, iar când îşi va reveni va fi supusă unui examen psihiatric”, a declarat Liliana Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: