Abonamentele se dau după data de 15 iulie

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu va pune în vânzare abonamentele pentru noul sezon după data de 15 iulie. Secretarul general Daniel Băloi a precizat că toţi doritorii de abonamente le vor putea procura înaintea debutului noului sezon urmând ca tot atunci să se acorde şi abonamentele gratuite pentru pensionari şi persoane cu handicap: „Vom începe distribuirea abonamentelor pentru noul sezon după data de 15 iulie. Tot atunci se vor distribui şi abonamentele gratuite pentru pensionari, urmând să fie emise 200 de astfel de abonamente. Cererile pentru pensionarii caredoresc să vină la jocuri şi pentru persoanele cu handicap vor fi depuse tot după data de 15 iulie 2009.” Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu a stabilit ca preţul abonamenteleor pentru noul sezon să fie neschimbat fiind păstrate preţurile din sezonul precedent, secreatul general precizând că s-a ţinut cont de criza economică atunci când s-a luat această decizie: „S-a ţinut cont şi de problemele financiare care afectează acum toate domeniile de activitate şi de criza economică atunci când s-a decis păstrarea aceluiaşi preţ la abonamente pentru noul sezon. La tribuna oficială un abonament va costa 500 lei, la trinuna 0 – 200 lei, la tribuna II-a – 150 lei şi la peluze – 50 lei.”

LPF va omologa terenul de la Târgu Jiu pe 9 iulie 

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că va efectua o inspecţie a stadionului Municipal din Târgu Jiu pe data de 9 iulie. Fiecare terten din Liga I pe care se vor juca meciuri oficiale va fi inspectat de comisii ale LPF şi ale reprezentaţilor zonali până la debutul noului sezon. Conform prevederilor Legii nr. 4 / 2008 înainte de startul noului sezon competiţional se va efectua inspecţia pentru omologarea stadioanelor pe care se vor desfăşura jocuri de Liga I. 
Comisia care va efectua omologarea este alcătută din reprezentanţii locali al Direcţiei de Sport, Jandarmeriei, ISU, cei ai clubului Pandurii şi ai LPF, fiind delegaţi să se ocupe de omologări Sorin Satmari, Adrian Ionescu şi Mircea Călin. 
Pandurii îndeplinsec cea mai mare parte a criteriilor de omologare a stadionului, ultimele detalii care rămând de pus la punct până la data respectivă fiind funcţionabilitatea sistemului de acces cu turnichete care a fost montat recent. 




Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: