Abonamentele vor fi distribuite mai târziu

Noile abonamente care vor fi în vigoare la meciurile echipei Pandurii în noul sezon se vor distribui mai târziu decât se preconiza. Astfel, doritorii de abonamente se pot adresa clubului Pandurii în vederea obţinerii cardurilor de acces abia la mijlocul săptămânii viitoare. Deşi iniţial conducerea clubului Pandurii anunţase că începând cu data de 15 iulie se vor pune în vânzare abonamentele, acest lucru nu a fost posibil pentru că nu au ajuns cardurile pe care acestea se vor tipări, acestea urmând să sosească din Germania. Suporterii pandurilor vor avea timp să îşi procure abonamentele, mai mult ca sigur termenul până la care se vor acorda fiind prelungit şi anul acesta. 
Un lucru îmbucurător pentru suporteri îl constituie faptul că preţurile pentru abonamente rămân neschimbate iar în primă fază vor fi scoase la vânzare în jur de 3000 de abonamente. De asemenea, suporterii care doresc acelaşi loc ca şi în sezonul trecut îl vor putea păstra în baza unei cereri care se poate depune la sediul clubului. Data de 15 iulie la care urmau să fie puse în vânzare abonamentele suferă acum o decalare din cauza acestei probleme neprevăzute iniţial, după cum a declarat secretarul general al clubului: „Noi aveam un grafic cu aceste abonamente, dar ceva imprevizibil a apărut pe parcurs. Vedeţi, noi am achiziţionat cartelele imprimate de abonamente din Germania, iar acestea nu au ajuns până acum la Târgu Jiu. Nu este vina noastră. Suporterii să nu-şi facă griji pentru că este suficient timp să facem totul aşa cum trebuie. Zi de zi aşteptăm să intrăm în posesia acestor cartele, dar oricum este suficient timp până pe 8 august când jucăm primul meci acasă.” Oficialul a mai explicat că se va păstra şi sistemul de distribuire a abonamentelor pentru angajaţii din minerit care solicită aceste abonamente: „Cei din sistemul din minerit au fost în şomaj tehnic şi astfel aceşti cotizanţi ai acelui impozit de 2% nu şi-au putut face cererile pentru a achiziţiona abonamentele. Sper ca până la finele săptămânii viitoare să începem să distribuim abonamente fanilor. O să anunţăm prin intermediul presei exact ziua în care va începe distribuţia abonamentelor.” 
Preţul abonamentelor va rămâne neschimbat, în sensul că la tribuna VIP un tichet va costa 500 lei, la tribuna „zero” un abonament pe tot sezonul va costa 200 lei, la tribuna a II-a 150 lei şi la peluze 50 lei. Totodată, s-a stabilit ca pensionarii să primească 200 de abonamente gratuite, însă de aceste tichete vor beneficia doar cei care au pensii sub 600 de lei, cerile urmând să fie depuse la sediul clubului. 


Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: