Absolvenţii au şanse să-şi găsească o slujbă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj organizează mâine bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, ce se desfăşoară simultan în mai multe judeţe din ţară. Nu mai puţin de 38 de angajatori vor fi prezenţi mâine dimineaţă la Casa de Cultură a Sindicatelor, acolo unde se desfăşoară bursa. Cele mai multe locuri de muncă sunt însă pentru absolvenţi de studii medii.

Tinerii abia ieşiţi de pe băncile şcolii au mâine o nouă ocazie de a-şi găsi un loc de muncă. Bursa este destinată în principal absolvenţilor din promoţia 2011 însă oferta este una nu tocmai încurajatoare. Cele 402 locuri de muncă vizează în primul rând absolvenţii de studii medii şi nicidecum superioare. „Până la această dată, 38 dintre agenţii economici contactaţi şi-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de muncă oferite de aceştia fiind de 402”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj. 

Meserii

Dintre meseriile solicitate de către angajatorii care vor fi tranzacţionate în cadrul acestui târg de locuri de muncă menţionăm: inginer căi ferate, drumuri, poduri, consilier juridic, secretară, agent paza, îngrijitor clădiri, tranşator, brutar, vânzător, tâmplar montator, gestionar, şef magazin, zidar, şofer, zugrav, faianţar, bucătar, ospătar, confecţioner asamblor articole textile, electrician, sudor în argon, maşinist terasamente, consilier asigurări, agent asigurări, deservent utilaj terasier, vopsitor industrial, muncitor necalificat în diferite domenii de activitate. Potrivit reprezentanţilor AJOFM Gorj bursa locurilor de muncă începe la ora 9.00.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: