Accident cu o victimă la Ciuperceni

Un bătrân în vârstă de 79 de ani din Motru şi-a pierdut viaţa miercuri seara după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Nefericitul accident s-a produs pe raza comunei Ciuperceni. Bătrânul se afla pe carosabil în momentul în care a fost acroşat de maşina condusă de un bărbat tot din Motru.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22.30. Din cercetările preliminare reiese faptul că bătrânul se deplasa pe partea carosabilă în momentul în care a fost lovit de maşină. Un alt şofer a fost cel care a sesizat poliţiştii în legătură cu producerea nefericitului eveniment. “Din primele cercetări efectuate de echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier s-a constatat că G.I., de 51 ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, pe raza localităţii Ciuperceni, din direcţia Târgu Jiu în direcţia Motru, a accidentat mortal pe H.G., de 79 ani, din municipiul Motru, care se deplasa pe partea carosabilă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuări necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie”, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.      

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: