Accident cu patru victime la Albeni

Un grav accident de circulaţie s-a produs ieri după amiază în comuna Albeni. Patru persoane au ajuns în stare gravă la spital, printre care şi o minoră de numai opt ani, care din cauza stării critice în care se afla a fost transportată imediat la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

Şoferul vinovat de producerea accidentului se întorcea cu soţia, fiica de numai 8 ani şi cumnatul de la muncă şi trebuiau să ajungă acasă, însă au sfârşit toţi la spital. Conducătorul auto a consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volan, iar apoi a apăsat mult prea tare pedala de acceleraţie. A pierdut controlul asupra volanului şi după ce a părăsit parte carosabilă s-a izbit de un stâlp de înaltă tensiune, după care s-a răsturnat şi a rupt gardul unei case. Un echipaj al poliţiei a ajuns imediat la faţa locului. „Din primele cercetări se pare că şoferul în vârstă de 34 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic şi într-o curbă periculoasă a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă şi după ce a lovit un stâlp de beton s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a altor trei pasageri cu vârste cuprinse între 8 şi 27 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest şoferul a prezentat o concentraţie de 0.37mg alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Martorii care au văzut toată scena accidentului susţin că maşina rula cu viteză. ”Maşina venea cu viteză şi a dat în stâlp, iar apoi s-a răsturnat în şanţ, a rupt un grad şi s-a oprit în casa asta. Toţi erau în stare gravă, dar fata a mică era cel mai rău. Au scos-o oamenii de sub maşină, avea capul spart, nu cred că mai scapă. Puteau să-i omoare şi pe oamenii ăştia de au casa că obişnuiau să stea la poartă”, a spus o persoană de la faţa locului.

GRAV

Trei victime au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, iar minora de 8 ani a fost transferată de urgenţă la Craiova. ”Am primit trei victime, două dintre ele sunt în stare gravă, unul este stabil. Femeia este în comă superficială. Aşteptăm rezultatele investigaţiilor şi apoi stabilim dacă trimitem victimele spre un alt spital din ţară”, a declarat Ramona Oprea, medic UPU.

Vizualizări: 231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: