Accident cu trei maşini

În data de 04.05.2012, orele 16:48, poliţiştii Poliţiei oraşului Novaci au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de T.C.M., de 19 ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier pe DN 67C, pe raza oraşului Novaci.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraşului Novaci. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că o conducătoare auto, H.N.B., de 28 ani, din oraşul Novaci, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67C, din direcţia Pociovaliştea către centrul oraşului Novaci, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de către apelant şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de către tânără a ricoşat într-o autoutilitara condusă de căre P.I., de 37 ani, din oraşul Novaci. Conducătoarea auto a suferit leziuni corporale fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei trei conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidental de circulaţie, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: