Accident cu trei victime

În ciuda eforturilor depuse de poliţiştii rutieri pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool, în după-amiaza zilei de duminică, 23.10.2011, la orele 14:05, pe DJ 673 B, în localitatea Tehomir, a fost înregistrat un accident de circulaţie, în care a fost implicat un autoturism condus de către un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului poliţiştii au constatata că P.I., de 42 ani, din comuna Slivileşti, în timp ce conducea un autoturism dinspre Motru către Slivileşti, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabil umed. În aceste împrejurări, a pierdut controlul asupra direcţiei şi pătrunzând pe contrasens,a intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată regulamentar.

În urma coliziunii, 3 persoane din Slivileşti, în vârstă de 20, 25 şi respectiv 40 de ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale fiind transportate la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto P.I. a prezentat o concentraţie de  0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice.

Poliţiştii au întocmit pe numele conducătorului auto, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie şi stabilirea răspunderii judiciare a şoferului.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: