Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Accident cu victimă în Târgu Jiu

Un accident rutier soldat cu victime a avut loc ieri dimineaţă pe str. Barajelor, din municipiul Târgu-Jiu. La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier ocazie cu care a stabilit că B.V., de 47 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoutilitara proprietate personală, pe strada Barajelor, din direcţia Pod Turcineşti în direcţia Piaţa Centrală, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga pentru a intra la un atelier şi a intrat în coliziune cu un autoturism, care efectua manevra de depăşire, autoturism condus de B.P., de 28 ani, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi,

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C.A., de 24 ani, din municipiul Târgu-Jiu, pasageră pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (A.A.)

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: