Accident de muncă cercetat de poliţişti

Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată de către reprezentantul unei firme cu punct de lucru comuna Arcani, despre faptul că un angajat de 49 ani, din Tg. Jiu, a suferit un accident. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care din primele cercetări efectuate împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, s-a constatat că bărbatul, în timp ce se deplasa pe calea de acces a unei benzi transportoare, a căzut de la o înălţime de aproximativ 2 metri, iar în cădere s-a lovit la piept. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Tg-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Alte stiri

În arest pentru că a furat două biciclete

Un bărbat din Runcu a fost prins de poliţişti la furat. Gorjeanul este cunoscut de oamenii legii pentru îndeletnicirile lui şi nu este prima dată când este depistat. Pentru că a furat biciclete acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Oamenii legii au stabilit că suspectul de 44 de ani a sustras respectiva bicicletă de pe Strada Barajelor şi intenţiona să o transporte la domiciliu. Nu era prima bicicletă sustrasă, suspectul fiind depistat de oamenii legii în timp ce efectua cel de-al doilea “transport”. Pentru două biciclete furate, bărbatul poate petrece după gratii următorii ani.

Marfă confiscată de poliţişti

Poliţiştii au identificat două persoane care transportau legume şi fructe, respectiv  articole de îmbrăcăminte, pentru care nu deţineau documente de provenienţă. Oamenii legii au depistat un bărbat de 30 ani, din oraşul Tg. Cărbuneşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67- cartier Drăgoieni, în care transporta 630 kg legume şi 207 kg fructe. Şi poliţiştii din Polovragi l-au identificat un bărbat de 77 ani, judeţul Ialomiţa, în timp ce transporta cu un autoturism, articole de îmbrăcăminte, evaluate la suma de 750 de lei.

Având în vedere că cei doi conducători auto nu deţineau documente de provenienţă, poliţiştii i-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei, fiecare şi au indisponibilizat în vederea confiscării mărfurile transportate.

Accidente cu pietoni neatenţi

Pe parcursul zilei de marţi, traversarea neregulamentară a reprezentat cauza de producere a două accidente de circulaţie. Din fericire, indisciplina victimelor, un bărbat de 62 ani şi o minoră de 5 ani, s-a “soldat” doar cu leziuni uşoare pentru acestea. Primul accident de circulaţie a avut loc pe Strada Tismana unde o tânără de 31 ani, din Leleşti, în timp ce-şi conducea autoturismul  la schimbarea direcţiei de deplasare a acroşat un bărbat de 62 ani, care se angajase în traversarea străzii fără să se asigure. Al doilea eveniment rutier s-a produs pe Strada Lt. Col. Dumitru Petrescu, unde victimă a fost o fetiţă. Se pare că minora de 5 ani,  nesupravegheată, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost accidentată de autoturismul condus de o tânără de 23 de ani

Ambele victime au suferit leziuni uşoare şi au fost transportate la spital.

Alexandra FOLCUŢ

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: