Accident de muncă la Grimex

Un angajat în vârstă de 52 de ani de la Grimex a ajuns la spital după ce s-a rănit la locul de muncă. Potrivit conducerii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, bărbatul şi-a prins mâna într-un utilaj din cauza neatenţiei. 

 

 

Incidentul s-a produs luni dimineaţă, în jurul orei 9. Bărbatul, care presta activitate de lăcătuş mecanic la societatea Grimex din Târgu Jiu, în timp ce lucra la maşina de roluit tablă şi-a prins mâna în utilaj. Inspectorii de muncă spun că bărbatul nu a fost atent la manevrarea utilajului. Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Gorj va continua cercetările în acest caz. “Din neatenţie şi-a prins degetele de la mâna stângă, strivindu-i trei degete. A fost anunţată salvarea şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Târgu Jiu. Consecinţele sunt că vârful de la cele trei degete de la mâna stângă au fost strivite. Societatea va trebui să cerceteze evenimentul şi să fie avizat de Inspectoratul de Muncă Gorj”, a declarat George Romanescu, inspectorul şef al ITM Gorj.

Victima a fost transportată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, iar ulterior a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgenţă nr.1 din Craiova, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: