Accident făcut de Arjocu înainte de posibila sa arestare!

Ghinion curat pentru fosta angajată a APIA Gorj, Otilia Arjocu, cea a cărei arestare preventivă este cerută de către procurori într-un dosar în care este acuzată că i-a influențat pe martorii care trebuiau să dea declarații împotriva sa într-un alt proces în care este judecată pentru încasarea unor subvenții acordate pentru locuri de muncă create doar pe hârtie.

Ieri dimineață femeia venea spre Târgu Jiu, iar la Lelești a scăpat controlul mașinii, izbind un autoturism din față, care a pus brusc frână, după ce o bătrână s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Cele două mașini au fost destul de serios avariate, dar, din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, deși Arjocu a recunoscut că a tras o spaimă pe care nu o va uita prea curând.

Femeia spune însă și că vrea să îl reclame pe procurorul Laurențiu Grecu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, la Consiliul Superior al Magistraturii. Arjocu spune că nu găsește normal ca procurorul să fie prezent în sala de judecată în timp ce martorii pe care i-a acuzat de mărturie mincinoasă au venit să dea declarații în fața judecătorului de caz. Ea spune că, astfel, procurorul a exercitat presiuni asupra martorilor, deși exact de acest lucru o acuză chiar Grecu, lucru pe care femeia îl neagă categoric. „Nu am influențat nici un martor pentru că nu aveam de ce să fac lucrul acesta. Oamenii au spus ce aveau de spus așa cum au crezut ei de cuviință și așa cum declaraseră anterior și la Poliție. E drept că nu bat declarațiile cu cele de la Parchet, dar doar pentru că la Parchet procurorul acesta le-a cerut să declare cu totul altceva. Tocmai de aceea vreau să îl contest, să cer schimbarea dumnealui, de dosar să se ocupe oricare alt procuror, numai dumnealui nu pentru că face presiuni asupra martorilor”, spune Arjocu.

La ultimul termen din procesul în care Otilia Arjocu este judecată pentru subvențiile încasate ilegal de la AJOFM Gorj și AJOFM Mehedinți, Parchetul a cerut instanței de judecată arestarea preventivă a acesteia, pe motiv că ar exercita presiuni asupra martorilor.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: