Elevele dispărute încă nu au fost găsite

Două tinere în vârstă de 16 ani care au dispărut de la domiciliu în urmă cu aproape o săptămână încă nu au fost găsite. Oamenii legii din tot judeţul au fost sesizaţi în legătură cu dispariţia acestora, fotografiile celor două fete fiind distribuite la toate unităţile de poliţie. Din primele informaţii cele două tinere se cunosc. Elena Cristina Negrescu din Târgu Jiu are următoarele semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 45 kg, constituţie astenică, ochi căprui, păr tuns scurt, şaten, ten deschis la culoare. În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă din material textil de culoare gri, pantaloni de blugi de culoare albastră, iar în picioare purta o pereche de adidaşi din material textil de culoare portocalie.

Cea de-a doua tânără dispărută este Luiza Elena Nicolae, elevă în clasa a X-a la o instituţie de învăţământ din Târgu Jiu. Are următoarele semnalmente: înălţime 1.70 m, greutate 55 kg, ten deschis, păr blond, creţ, prins în coadă, ochii verzi, constituţie atletică, fără semne particulare. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip colant de culoare maro, o geacă de fâş, până în talie de culoare maro, iar în picioare purta o pereche de cizme de culoare neagră. 

Persoanele care pot da relaţii despre minore, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: