Accident grav la Răchiți, persoană decedată

O femeie a murit vineri într-un accident care a avut loc la Răchiți, în județul Gorj. Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier.

“La fața locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și 2 echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care au constatat că, în urma impactului, o persoană a rămas încarcerată”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj. Din păcate, medicii au declarat decesul, după ce manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat.

Un șofer de 34 de ani, din Târgu-Jiu, conducea un autoturism pe DN 67 D Răchiți, din direcția Târgu Jiu către Tismana. Acesta nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sens opus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Grozești, județul Mehedinți.

“În urma coliziunii, a rezultat decesul unei femei de 54 de ani din comuna Padeș și rănirea ușoară a unei femei de 30 de ani, din aceeași localitate, pasagere în autovehiculul condus de bărbatul de 34 de ani, din Târgu Jiu, precum si a conducatorului auto, de 22 de ani, din comuna Grozesti, judetul Mehedinti”, a transmis IPJ Gorj.

Conducătorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 19,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: