Accident la Scoarţa

În data de 18.04.2010, orele 20:30, Poliţia oraşului Tg-Cărbuneşti a fost sesizată prin  apelul de urgenţă 112, de către P.M.J., de 31, din localitate, despre faptul că în zona intersecţiei DN 67 cu  DJ 663 Copăcioasa, a fost implicat într-un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către o echipă operativă a Poliţiei oraşului Tg-Cărbuneşti, a rezultat că apelantul, în timp ce conducea un autovehicul din direcţia Scoarţa în direcţia Tg-Jiu, a efectuat manevra de depăşire în zona de acţiune a indicatorului „depăşirea interzisă” şi a marcajului continuu, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către F.G., de 31 ani, din oraşul Novaci, care începuse manevra de viraj la stânga, către DJ 663 Copăcioasa.

În urma coliziunii, P.M.J. a suferit leziuni uşoare, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Tg-Jiu pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

Cei doi conducători auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs acest accident de circulaţie.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: