Accident mortal cu autor necunoscut

Poliţiştii încercă să dea de urma unui şofer care a accidentat mortal un bărbat de 69 de ani din Bărbăteşti. Conducătorul auto a fugit de la locul accidentului, iar evenimentul rutier a fost anunţat de un sătean care a auzit o bubuitură puternică, iar când a ieşit din casă a găsit victima fără suflare pe carosabil. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Accidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în comuna Bărbăteşti. Localnicii au auzit un zgomot puternic, iar când au ieşit afară l-au găsit pe consăteanul lor de 69 de ani fără suflare. “Am auzit un zgomot puternic şi am ieşit afară imediat să văd ce s-a întâmplat. Atunci l-am găsit pe un consătean de-al nostru întins pe asfalt şi cu capul strivit. Avea creierii împrăştiaţi pe tot drumul. Ne-am dat seama că a fost un accident de circulaţie, dar şoferul nu a oprit. Am anunţat imediat poliţia şi au venit la faţa locului”, a povestit un martor.

Au cerut imaginile surprinse de camere

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locui şi au deschis o anchetă în acest caz. Oamenii legii au instituit imediat filtre pe arterele de circulaţie pentru depistarea şoferului fugar. Mai mult decât atât, au luat de la primăriile din zone imagini de pe camere de luat vederi amplasate prin comune. “Au venit poliţiştii la primărie şi s-au uitat la imaginile surprinse de camerele de luat vederi amplasate în comună să vadă ce maşini au trecut prin zonă. Din câte ştiu eu au şi un cerc de suspecţi destul de mic şi sperăm să-l depisteze repede pe şoferul care a provocat accidentul”, spune Sorin Ştefănescu, primar comuna Bărbăteşti

“Din primele cercetări se pare că victima era culcată pe partea carosabilă în momentul în care a fost accidentată de conducătorul auto care a părăsit partea carosabilă”

Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: