Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Accident pe A1 între un autocamion şi un TIR

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion a avut loc, marţi după-amiază, pe autostrada A1, la kilometrul 576, în urma impactului mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, în microbuz se aflau opt persoane şi şoferul, toţi cetăţeni români, iar conducătorul autotrenului este un bărbat cu cetăţenie turcă.


"Din primele observaţii, au fost rănite uşor trei persoane, pasageri în microbuz, urmând ca echipajul medical sosit la faţa locului să stabilească cu exactitate starea de sănătate a tuturor persoanelor implicate în eveniment", arată sursa citată.

Centrul Infotrafic precizează că un microbuz de transport persoane care se deplasa pe prima bandă a sensului de mers către Nădlac, în apropierea PTF Nădlac II, a lovit un autocamion care se afla staţionat în coloană pentru ieşirea din ţară.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă, desfăşurându-se pe cea de-a doua, prin dirijarea poliţiei. Valorile de trafic sunt ridicate, anunţă Infotrafic.

Vizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: