Accident pe Dealul Bujorăscu

Trei persoane au ajuns ieri după amiază la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu în urma unui accident rutier. Evenimentul a avut loc pe Dealul Bujorăscu din cauza unui şofer care a intrat pe contra sens într-o curbă deosebit de periculoasă şi a lovit frontal o dubiţă care circula regulamentar. Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate în zonă pentru câteva zeci de minute.

Şoferul vinovat de producerea accidentului se deplasa din direcţia Târgu-Jiu spre Motru. Într-o curbă deosebit de periculoasă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe contrasens unde s-a lovit frontal cu o dubiţă care circula regulamentar. “Evenimentul a avut loc pe Dealul Bujorăscu şi se pare că şoferul vinovat de producerea evenimentului rutier era în coborâre, nu şi-a păstrat banda şi a pătruns pe contrasens. Aici a intrat în coliziune cu o autoutilitară care urca. În urma impactului au rezultat victime. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz”, a declarat George Neagoe, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu multiple traumatisme. “Am primit trei victime dintr-un accident rutier cu multiple traumatisme maxilo faciale. Deocamdată nu pun probleme deosebite. Stare lor este stabilă”, a declarat Liliana Crăciun, medic Unitatea de Primiri Urgenţe.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: