Accident pe strada Victoriei

Duminică, 15 iulie a.c., la orele 19:30, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către un participant la traficul rutier, despre faptul că pe strada Victoriei, din municipiu, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Biroului Rutier, care, urmare a primelor cercetări efectuate, a constatat că C.I., de 54 ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei, la efectuarea virajului la stânga, spre strada Termocentralei, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de B.L., de 38 ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, care se deplasa din sens opus şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, B.C., de 38 ani şi un minor de 11 ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism au suferit leziuni, fiind transportaţi la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind întocmit doasr penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: