Accident produs de un şofer beat şi fără permis

Sâmbătă seara, în jur de orele 19:00, pe DE 79, în localitatea Plopşoru s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală uşoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că M.P., de 30  ani, din comuna Scînteieşti, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism a intrat pe contrasens şi a acroşat autoturismul condus  regulamentar de către L.L., de 35 ani. Urmare a coliziunii, L.L. a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autoturismul în afara părţii carosabile, suferind leziuni uşoare.

Testat cu aparatul etilotest, s-a stabilit că M.P. prezenta o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au mai stabilit că M.P. nu deţinea nici permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, M.P. fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui autovehicul pe drumul public fără a poseda permis de conducere şi cu o alcoolemie ce depăşeşte limita legală.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: