Accident provocat de un tînăr de 22 de ani

Duminică, 10.07.2011, orele 13:19, Poliţia Municipiului Tg. Jiu, a fost sesizată de către un participant la trafic, despre faptul că pe DN 67 D, pe raza comunei Leleşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Municipal Tg. Jiu.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că G.D.R., de 22 ani, din oraşul Tg. Cărbuneşti, deşi nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, s-a urcat la volanul unui autoturism. În timp ce conducea acel autovehicul pe DN 67 D, dinspre Leleşti spre Arcani, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul. La intrarea pe sensul de mers, G.D.R a acroşat cu autovehiculul pe care îl conducea, un alt autoturism, la volanul căruia se afla B.I., de 53 ani, din Tismana, autoturism pe care l-a proiectat pe contra sens, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul de teren, condus regulamentar de T.I., de 46 ani, din oraşul Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi.

Urmare a accidentului de circulaţie, B.I., doi pasageri aflaţi în autoturismul condus de către acesta, precum şi T.I., au suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările, G.D.R., fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

Un alt accident a avut loc la Novaci. În data de 10.07.2011, orele 12:45, Poliţia Oraşului Novaci a fost sesizată de B.G., de 43 ani, din localitate, despre faptul că în timp ce conducea un autoturism pe strada Parângului, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de S.T.E., de 31 ani, din oraşul Novaci.

 În urma impactului, conducătorul motociclului a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Novaci pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea sa.

Conducătorul motociclului purta cască de protecţie în momentul producerii accidentului de circulaţie.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: