Accident rutier în lanţ la Jupâneşti, încheiat cu bătaie

Două maşinii şi două căruţe au fost implicate duminică seara într-un accident rutier ce s-a produs pe raza localităţii Jupâneşti, pe DJ 661.  La spital a ajuns un căruţaş lovit de maşină, dar şi un şofer bătut de un al doilea căruţaş.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a constatat faptul că G.N.B., în vârstă de 20 ani, din comuna Bărbăteşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Jupâneşti, a evitat o căruţă, condusă de P.F.A., în vârstă de 21 ani, din Slatina, intrând în depăşirea acesteia, şi la revenirea pe bandă a acroşat un alt vehicul cu tracţiune animală nesemnalizat, ce se deplasa în aceeaşi direcţie, condus de P.C.C., din localitatea Jupâneşti.

În aceeaşi direcţie, se deplasa un alt autoturism condus de R.A.G., în vârstă de 25 ani, care a încercat să evite autoturismul şi atelajele, părăsind partea carosabilă şi oprindu-se în şanţul de pe partea stângă a drumului.

În urma acestui eveniment rutier, cel care se afla în căruţa implicată în accident a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Târgu Cărbuneşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale. La spital a ajuns şi conducătorul primului autovehicul implicat în accident, nu pentru că ar fi suferit leziuni în urma impactului, ci pentru că tânărul din Slatina, cel care conducea căruţa din pricina căreia s-a produs accidentul în lanţ şi pe care şoferul o evitase, l-a lovit pe acesta. “Totodată şi conducătorul auto în vârstă de 20 ani a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Târgu Cărbuneşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale, întrucât a fost lovit în zona feţei de către P.F.A. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi lovire sau alte violenţe”, conform IPJ Gorj.

Conducătorii auto şi conducătorii atelajelor au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  negativ.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: