Accident rutier la Copăcioasa. Trafic blocat

Accident rutier la Copăcioasa, traficul fiind blocat. La fața locului a ajuns și un echipaj al poliției.  Din imaginile postate pe Facebook de alți conducători din trafic rezultă că impactul a fost puternic, mașina fiind grav avariată. 

Din primele informații, in accident au fost implicate 2 autovehicule.
La fata locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si 3 echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 4 victime constiente si neincarcerate.

"Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că o femeie de 28 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 B Scoarța, din direcția Ramnicu-Vâlcea -Târgu-Jiu, a efectuat manevra de depășire a unui autoturism care circula în fața sa, fără să se asigure corespunzător, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani, ce se deplasa regulamentar.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, precum și a unei femei de 48 de ani, pasageră in autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani, cât și a unui bărbat de 34 de ani, pasager in autoturismul condus de femeia de 28 de ani.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto nu au fost testați cu aparatul etilotest, urmând să le fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs accidentul", a transmis IPJ Gorj.

Galerie foto




Vizualizări: 7,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: