Accident soldat cu o victimă

În seara zilei de 1 mai 2012, la orele 22:18, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că la intersecţia străzilor 23 August cu 1 Decembrie 1918, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

Poliţiştii Biroului Rutier s-au deplasat la faţa locului. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că S.B., de 28 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. 1 Decembrie 1918, deşi nu poseda permis de conducere, la efectuarea virajului la dreapta spre str. 23 August, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe trotuar, iar aici a acroşat o femeie în vârstă de 54 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se deplasa ca pieton.

Victima a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportată la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Tudor Vladimirescu” pentru investigaţii şi acordare de îngrijirii medicale.

Testat cu aparatul etilotest, tânărul a prezentat o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Continuând activităţile de cercetare s-a mai stabilit că autoturismul implicat în accident a fost luat de către S.B., fără a avea acceptul proprietarului.

Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi care prezintă o concentraţie alcoolică peste limita legală.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: