Accident soldat cu rănirea unui copil de 8 ani

  Un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unei minore, s-a produs în jurul orei 12:05, pe raza comunei Logreşti, în satul Frunza.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti care, cu ocazia primelor cercetări efectuate, a constatat că A.V., de 43 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 67 B  Logreşti, din direcţia Hurezani-Bustuchin, a accidentat o minoră de 8 ani, din comuna Stejari, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile fără să se asigure.

Minora a fost acroşată cu oglinda retrovizoare, iar în urma impactului a suferit leziuni corporale, fiind necesară transportarea la o unitate medicală pentru investigaţii şi acordare de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: