Accident spectaculos la poarta șefei PMP Gorj

Șefa filialei județene a Partidului Mișcarea Populară, Daniela Grădinaru, a trecut ieri prin clipe de groază, după ce un accident s-a produs chiar în fața locuinței sale, în timp ce ea se pregătea să iasă pe poartă pentru a pleca în oraș cu mașina. Accidentul a avut loc în zona de sud a Târgu Jiului, lângă benzinăriile dinspre Drăguțești.

Un șofer aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Maramureș a vrut să vireze stânga, la ieșirea dintr-o benzinărie, și, pentru că nu s-a asigurat suficient de bine, a izbit în plin o altă mașină, condusă regulamentar de un rovinărean care o avea pe soția sa pe scaunul din dreapta față. Mașina acestuia a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea bulevardului, pasagera din dreapta necesitând transportul la spital de către un echipaj al Ambulanței.

Daniela Grădinaru spune că în momentul în care s-a produs accidentul tocmai se pregătea să își scoată mașina la poartă pentru a ieși în oraș. A întârziat câteva clipe și, astfel, soarta i-a surâs, mai ales că stâlpul în care a intrat mașina implicată în accident, a fost doborât chiar peste autoturism, spre poarta lui Grădinaru. Șefa de la PMP Gorj spune că stâlpul respectiv a mai fost schimbat acum un an tot după un astfel de accident, iar acum, dacă nu ar fi fost avariat, ar fi picat oricum la ea în curte pentru că era dezechilibrat de grămada de cabluri atârnate pe el. „Bine că am rămas cu magazinul întreg și că sunt sănătoasă, deși m-am speriat. Oricine s-ar fi speriat, că a fost impactul. Bine că nu sunt victime, alte probleme de vieţi omeneşti. E neplăcut faptul că nu am curent și nu pot ieși din curte. Bine că nu a fost pe trotuar cineva sau că nu am apucat să scot mașina eu, că eram trei părți implicate. Stâlpul ar fi picat oricum pentru că eu tot făcusem sesizări că s-au pus atâtea cabluri pe el că începuse să se încline spre poarta mea. Acum poate o să pună unul mai rezistent sau o să mute cablurile în subteran”, a spus Daniela Grădinaru.

accident_tirgu_jiu_stalp_2

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: