Avocatul lui Condescu: Expertiza dovedeşte nevinovăţia clientului meu!

Fostul președinte al clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost audiat, vineri, la sediul IPJ Gorj, în dosarul în care a fost reținut pentru 24 de ore în cursul anului trecut, la finalul audierilor acesta declarând încă o dată că este nevinovat. La dosar a ajuns o expertiză care ar proba nevinovăția fostului boss de la Pandurii, cercetările fiind însă încă departe de a fi gata.

Condescu a mers la audieri împreună cu doi dintre avocații săi, unul de la Cluj și altul din București, la intrarea în sediul Poliției Gorj acesta precizând că ar urma să îi fie prezentată o expertiză pe care o solicita încă de la începutul anchetei. „A venit expertiza aceea, ultima, de la București, cu Edenred. Dacă lucrurile s-ar fi făcut mai de mult ar fi fost și mai bine. Toate documentele au venit de la Edenred și așa cum au ieșit și pe calculator va ieși că au fost imprimate la imprimantă, fără să fie falsificate”, a menționat Condescu.

Avocatul acestuia, Anatol Pânzaru, de la Baroul Cluj, a precizat că expertiza depusă acum la dosar dovedește nevinovăția clientului său. „Ni s-au prezentat actele trimise de autorități, care au verificat probele pe care noi le-am propus anul trecut la audieri și s-a confirmat întrutotul declarația pe care noi am dat-o la acea dată. Nu există o confirmare a acuzațiilor ce au fost aduse la momentul respectiv, ceea ce înseamnă că organul de cercetare și urmărire penală va continua cercetările pentru a verifica întrutotul acuzele ce ne-au fost aduse și apărările pe care noi le-am formulat”, a declarat avocatul menționat.

Nevinovat și după noul Cod Penal

Anatol Pânzaru a comentat și intrarea în vigoare a noului Cod Penal de la 1 februarie, acesta declarând că, indiferent de procedura după care este făcută ancheta, clientul său își va dovedi nevinovăția. „Nu are nicio importanță procedura veche, procedura nouă, suntem nevinovați și asta contează”, a spus avocatul. Marin Condescu a precizat că, la finalul cercetărilor, după ce își va dovedi nevinovăția, nu va da statul în judecată, chiar dacă a fost reținut pentru 24 de ore. „Cele 24 de ore sunt un eveniment trecut. Justiția va scoate adevărul la lumină”, a spus Condescu.

În același dosar este anchetat și fostul vicepreședinte de la Pandurii Târgu Jiu, Viorel Temelescu, reținut și el anul trecut pentru 24 de ore. Acesta nu a fost însă audiat vineri întrucât era plecat cu echipa în cantonament în Turcia.

Vizualizări: 224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: