Angajat al CE Oltenia, reţinut în dosarul furtului de fier vechi

Marin Vătuiu, şef sector la cariera Pinoasa din cadrul CE Oltenia, a fost reţinut aseară de poliţie. Acesta este suspectat că ar fi implicat în furtul a câteva zeci de tone de fier vechi. Vătuiu va fi prezentat astăzi la Parchet pentru audieri, existând posibilitatea să fie cerută arestarea preventivă.

Reţinerea lui Vătuiu s-a făcut în dosarul furtului de fier vechi, de acum aproape două săptămâni, când poliţiştii au oprit în trafic două TIR-uri cu fier vechi. Alte două persoane, Ștefan Fileață, de 44 de ani, și Dan Liviu Popescu, de 40 de ani, au primit mandate de arestare preventivă pe 19 ianuarie.

Fiind vorba de furtul a peste 40 de tone de fier vechi, a fost evident faptul că acesta nu era posibil fără complicitatea unor angajaţi cu funcţii din Cariera Pinoasa. Potrivit unor surse, cele două TIR-uri cu fier furat s-au împotmolit în noroi chiar în carieră, iar un deservent a fost chemat de acasă de şeful lui, pentru a le debloca. Ulterior, autovehiculele cu fier furat au fost oprite în trafic de poliţişti şi astfel s-a aflat de furt.

Vizualizări: 232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: