Accident stupid la Bâlteni din cauza unei pisici

Un accident stupid a avut loc vineri seara pe Drumul European 79 pe raza localităţii Bâlteni. Nenorocirea s-a produs din cauza unei pisici, după cum le-a povestit medicilor pasagerul din dreapta al autoturismului, asta după o zi plină de semne rele.

Călin Radu Tătaru, şoferul autoturismului, avea 51 de ani şi era din Bucureşti. Vineri seara acesta conducea autoturismul personal pe raza localităţii Bâlteni, când într-un moment de neatenţie a pierdut controlul asupra volanului şi, după ce a părăsit partea carosabilă, s-a izbit de un podeţ de beton. În maşină era încă o persoană, un bărbat în vârstă de 36 de ani. În urma impactului şoferul şi-a pierdut viaţa, iar pasagerul din dreapta a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu în stare gravă.

Acesta le-a povestit medicilor că în maşină aveau o pisică şi câţiva pui, iar şoferul s-a aplecat spre pisică, moment în care a tras brusc de volan şi a intrat în şanţ, iar apoi s-a oprit într-un podeţ.  Şoferul a fost şi el transportat la Spitalul din Târgu-Jiu, însă din cauza stării critice în care acesta se afla, medicii au hotărât să-l transfere la Craiova. Călin Radu Tătaru nu a mai rezistat şi în drum spre Craiova a decedat.

Martorii şi cei care l-au cunoscut pe şofer susţin că acesta ar mai fi avut o şansă dacă ambulanţa ar fi ajuns mai repede. Cei care au văzut cum s-a întâmplat tragedia spun că salvarea a ajuns după o oră, timp în care şoferul se zbătea între viaţă şi moarte. Pasagerul din dreapta a fost scos prin parbriz de ceilalţi participanţi la trafic şi de oamenii din zonă.  Din primele cercetări efectuate de poliţiştii ajunşi imediat la faţa locului se pare că de vină pentru producerea evenimentului rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a alteia este imprudenţa în conducere şi nepurtarea centurii de siguranţă. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitatea a cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: