Accidentat mortal în timp ce fugea la o pomană

Sfârşit tragic pentru un băiat de 7 ani, care sâmbătă a fost accidentat mortal în timp ce se grăbea să ajungă la o pomană. Costi, cum îi spuneau bunicii care îl îngrijeau, a sărit de după o maşină parcată pe marginea drumului în faţa unui Mercedes condus de un tânăr de 29 de ani, om de afaceri din judeţul Vâlcea.

Accidentul s-a produs la Bengeşti Ciocadia, şoferul oprind maşina în câţiva metri, dovadă că nu circula cu viteză mare, în ciuda maşinii pe care o are. „Pur şi simplu de după acel Logan parcat pe marginea şoselei a sărit el. Am apucat doar să mai trag stânga de volan, în ideea de a-l evita, dar tot a ajuns în maşină. A fost imposibil să-l evit. Credeţi-mă, sunt foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat, dar măcar ştiu că nu mergeam cu viteză şi am făcut tot ce a depins de mine ca să îl evit, atât cât s-a mai putut”, a spus şoferul vâlcean.

Băieţelul grav rănit stătea la două case distanţă de locul în care era programat un parastas de şapte ani. Voia şi el să ajungă la pomană, iar pentru asta, cel mai probabil, din neatenţie, a sărit în faţa maşinii care l-a lovit mortal. O Ambulanţă venită de la Novaci l-a transportat la spitalul din oraş, deşi semnele vitale erau aproape ca şi inexistente. Puştiul a decedat, medicii nereuşind să-l mai salveze, spre disperarea bunicilor săi, care îl aveau în grijă. Mama acestuia este plecată în Franţa, femeia mai lăsând acasă două fete minore, şi ele aflate în grija bunicilor. „Îl omor cu mâna mea! Putea să-l evite, circulă cu viteză”, au ţipat la spital bunicii copilului către şofer, lucrurile potolindu-se de abia după ce în zonă au venit mai mulţi poliţişti, dar şi rude ale minorului, inclusiv o mătuşă a acestuia, care au cerut ca fiecare să îşi stăpânească supărarea.

Femeia a spus că numai ce revenise şi ea din Franţa şi nu îi venea să creadă că are parte de un asemenea eveniment. „Eu sunt sora mamei lui. Ea e în Franţa, munceşte să le trimită bani acasă, şi am vorbit cu ea acum la telefon. I-am spus ce s-a întâmplat şi urmează să vină acasă pentru înmormântare”, a menţionat femeia. Trupul neînsufleţit al copilului de 7 ani a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi efectuată necropsia.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: