Accidente cercetate de poliţişti

Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată despre faptul că pe strada 9 Mai a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă şi din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un şofer de 64 ani, din comuna Dăneşti, în timp ce conducea un autoturism a acroşat un minor în vârstă de 15 ani, care a traversat strada, pe bicicletă. În urma impactului a rezultat accidentarea biciclistului care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Şi în comuna Turburea a avut loc un eveniment rutier. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti, care, urmare a primelor cercetări a constatat că un bărbat de 41 ani, din comuna Dănciuleşti, în timp ce conducea un autovehicul, în comuna Turburea, a acroşat un minor în vârstă de 11 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure. În urma impactului a rezultat accidentarea minorului.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În ambele cazuri oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: