Accidente de circulaţie, cercetate de poliţişti

 În data de 14.09.2011, orele 15:15, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de C.N., 46 ani, din localitate, cu privire la faptul că pe raza comunei Albeni s-a produs un accident de circulaţie.

      La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii.

     Din primele cercetări efectuate de către poliţişti, a rezultat faptul că M.G., 41 ani, din comuna Albeni, judeţul Gorj, în timp ce conducea un moped, proprietate personală, pe D.J. 675 Albeni, din direcţia Prigoria în direcţia Albeni, pe fondul imprudenţei în conducere, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism, ce se afla staţionat, în afara părţii carosabile.

    În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Târgu-Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

♦ În  dimineaţa de 15 septembrie, în jurul orelor 04:29, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă  de către un participant la traficul rutier, despre faptul că pe strada B-dul Ecaterina Teodoroiu, a avut loc un accident de circulaţie.

   La faţa locului s-a deplasat echipa operativă  din cadrul Biroului Rutier Municipal.

   Din primele cercetări efectuate de către poliţişti rutieri, s-a constatat că B.M.D., 19 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, în dreptul unei staţii de alimentare cu combustibil situată pe D.E 79 – în localitatea Iezureni, din direcţia Bumbeşti-Jiu - Tg-Jiu, ajungând în curbă, a pierdut controlul direcţiei,  intrând pe contrasens şi lovindu-se cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus de către M.D., 40 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

   În urma coliziunii a  rezultat accidentarea uşoară a lui B.M.D. şi a lui M.D., victimele  fiind fost transportate  la Spitalul Tudor Vladimirescu, secţia U.P.U., pentru acordarea de îngrijiri medicale.

  Ambii conducători auto a fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: