Accidente de circulaţie

În data de 10.12.2010, orele 08:06, poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg-Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe DC Creţeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Tg-Cărbuneşti, s-a stabilit că Valeriu B., de 37 ani, din oraşul Tg- Cărbuneşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC Creţeşti, la efectuarea manevrei de întoarcere nu s-a asigurat corespunzător, şi a acroşat-o pe Valeria C., de 58 ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa marginea drumului.

Victima a fost transportată la Spitalul Tg- Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

♦  La aceeaşi dată, orele 11:50, pe DN 66, la Km 120+100, în localitatea Bumbeşti-Jiu, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că Ionuţ C., de 32 ani, din judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcţia Petroşani în direcţia Tg-Jiu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi pătrunzând pe contrasens, s-a tamponat cu autoutilitara condusă regulamentar de Dorel M.Z., de 34 ani, din judeţul Bihor.

În urma impactului,două pasagere din autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportate la Spitalul Municipal Petroşani.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: