Accidente pe drumul european Filiaşi – Rovinari

Un tânăr din Peşteana a ajuns la spital după ce a fost rănit de o maşină care i-a lovit motoscuterul pe care el stătea. Autoturismul respectiv a încercat să evite o altă maşină care ieşea dintr-o parcare, fără ca şoferul său să se asigure corespunzător. Accidentul a avut loc pe drumul aflat în lucru, şoferul implicat în accident fiind tot un tânăr, de 19 ani, din Plopşoru.

Pe acelaşi drum, un alt şofer, tot din Plopşoru, în vârstă de 37 de ani, s-a răsturnat cu maşina după ce a lovit cu aceasta un cap de pod. Şoferul a fost rănit uşor, un pasager de 17 ani, aflat în acelaşi autoturism, alegându-se doar cu o sperietură. Şoferul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice şi a i se stabili alcoolemia.

Un alt şofer, din Bucureşti, de această dată, s-a dat şi el cu maşina peste cap, dar la Lupoaia. Accidentul s-a produs sâmbătă noaptea, într-o curbă uşoară la dreapta şoferul pierzând controlul autoturismului, cel mai probabil din cauza vitezei. Bărbatul a suferit răni uşoare, iar testare cu aparatul etilotest a arătat că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: