Accidente rutiere cu victime la Rovinari şi Dăneşti

Două persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate în accidente rutiere. Unul s-a petrecut la Rovinari, iar altul la Dăneşti.

 

 În data de 04.08.2013, orele 19:20, Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată prin 112 de medicul de gardă din cadrul Unităţii Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, cu privire la faptul că la această unitate s-a prezentat S.I.M., de 24 ani, din comuna Aninoasa, judeţul Gorj, care prezenta leziuni la nivelul piciorului drept şi a declarat verbal că a fost victima unui eveniment rutier produs în urmă cu o oră, pe raza oraşului Rovinari, pe DE 79 - zona „La Tractoraş”.

          Având în vedere aspectele sesizat, la locul producerii evenimentului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Rovinari. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că C.V., de 24 ani, din comuna Bâlteni, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79, ajuns în zona „La Tractoraş”, a acroşat cu oglinda stângă pe S.I.M., care se angajase în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

          Ulterior, poliţiştii l-au depistat pe C.V. la domiciliu. Atât conducătorului auto cât şi victimei le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

          Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 

 

          În seara aceleiaşi zile, în jurul orelor 21:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin 112 de către S.B., despre faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DJ 663A, pe raza satului Bucureasa, a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu victime.

          Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că S.B., de 29 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 663A, din direcţia Târgu-Jiu spre Budieni, a acroşat o femeie, pe U.M., de 64 ani, din comuna Dăneşti, care, în timp ce se deplasa cu o bicicletă, la schimbarea direcţiei de mers nu s-a asigurat corespunzător.

          În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistei care a fost transportată  cu ambulanţa la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Tudor Vladimirescu” din Tg.-Jiu, pentru acordarea de îngrijirii medicale de specialitate.

          Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

 

Biroul de presa IPJ Gorj

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: