ACS Viitorul Pandurii, a treia echipă care joacă pe stadionul  din Târgu Jiu

Începând cu etapa programată în acest week-end, Viitorul Târgu Jiu nu va mai juca pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Echipa care a jucat sezonul trecut la Petroşani, şi şi-a schimbat numele în vară, va juca meciul cu Dunărea Călăraşi pe stadionul din Târgu Jiu. Deja conducerea echipei a distribuit invitaţii gratuite pentru meci în Târgul Succes din Târgu Jiu.

Sâmbătă, echipa  pregătită de Cristian Lupuţ va debuta pe noua arenă din Târgu Jiu, unde va susţine meciul cu Dunărea Călăraşi. Stadionul Municipal din Târgu Jiu, care a costat aproximativ 30 de milioane de euro, a fost inaugurat în urmă cu două săptămâni, cu prilejul meciului Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Cluj,  când în tribune au fost 8.000 de spectatori, dintr-un total de 12.500 locuri, cât este capacitatea arenei. Sâmbăta trecută, şi FC U Craiova a debutat pe noua arenă, în partida cu Progresul Pecica, la care doar 2.000 de spectatori au fost prezenţi în tribune.

ACS Viitorul va debuta  pe acest stadion sâmbătă şi  a distribuit deja invitaţii gratuite pentru meci  încă de la finalul săptămânii trecute tuturor gorjenilor  care s-au aflat în Târgul Succes. Vizitatorii târgului au primit flyere prin care sunt invitaţi să participe la  meciui dintre  ACS Viitorul şi Dunărea Călăraşi, sâmbătă, 9 noiembrie, pe Stadionul Municipal, fără să achite nimic. Potrivit invitaţiilor distribuite, accesul spectatorilor de la tribuna a II se va face gratuit, pe  baza acestora.

În şedinţa Consiliului Local Târgu Jiu s-a stabilit ca entităţile sportive interesate să joace pe noul stadion vor trebui să achite 10.000 de lei pentru fiecare meci, la care se vor mai adăuga 1.000 de lei pe oră, în cazul în care meciul se va desfăşura în nocturnă.

Galerie foto


Vizualizări: 1,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: