Gilortul va juca vineri la Vâlcea, cu Viitorul Dăeşti

Gilortul Târgu Cărbuneşti a aşteptat timp de zece etape să obţină prima victorie din acest sezon, iar acum echipa gorjeană vrea să obţină şi prima victorie în deplasare. Antrenorul Mario Găman este optimist, chiar dacă lotul pe care îl are la dispoziţie nu prea îi dă motive, şi crede că echipa este pe drumul cel  bun. 

Gilortul a spart gheaţa şi a reuşit prima victorie după promovarea în Liga 3. După primele unsprezece etape, elevii lui Mario Găman dau semne de revenire şi, chiar dacă sunt pe ultimul loc, sunt optimişti la fel ca şi antrenorul lor. Găman se confruntă la Cărbuneşti cu mari probleme de lot şi acestea nu l-au ocolit nici la meciul din etapa trecută, câştigat la limită de echipa sa, scor 1-0: „În ultimul meci am avut şase copii de 18 ani în teren, iar Meliţă nu a participat toată săptămâna la antrenamente şi nici la joc, pentru că a avut un botez. Am reuşit să câştigăm meciul fără un jucător important şi cu mulţi copii. Chiar dacă suntem 12-13 la antrenamente, asta ne face să fim din ce în ce mai serioşi şi muncitori. Acum au fost foarte concentraţi şi asta ne dă speranţe pentru viitor”.

Etapa a 12-a  din Liga 3 se va juca vineri, iar  gorjenii de la Cărbuneşti se vor deplasa la Vâlcea, pentru meciul cu Viitorul Dăeşti, care se află pe  locul 10 în clasament, cu 15 puncte.

Antrenorul Mario Găman este acum mult mai optimist şi crede că echipa sa poate obţine şi primul succes din deplasare: „În meciul următor întâlnim o echipă accesibilă. Împreună cu Boby Arjoca am văzut şi ultimele două partide pe care le-au susţinut cei  de  la Dăeşti. Din punctul meu de vedere, dacă ne facem jocul şi reuşim să marcăm la primele ocazii pe care le avem, cred că ne putem întoarce cu punct sau puncte. Dacă ne pregătim conştiincios şi respectăm exact ceea ce trebuie să facem, eu zic că nu avem cum să ne întoarcem fără punct de acolo. Vreau doar să ne facem jocul nostru, să avem o posesie bună, o circulaţie bună, să punem presiune pe adversar, dar în dinamica jocului se pot întâmpla multe”.

Gilortul Târgu Cărbuneşti are doar cinci puncte în clasament înaintea acestui meci, fiind la şase puncte diferenţă de Gloria Lunca Teuz Cermei, echipa aflată pe prima poziţie ce asigură menţinerea în eşalonul al treilea.

Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: