Universitatea Craiova a anunţat când revine pe „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova va reveni să joace pe propriul teren din următoarea etapă în care va avea meci programat acasă. Oltenii au anunţat  oficial că meciul din etapa a 16-a  cu FC Hermannstadt  se va juca pe noul gazon de pe „Ion Oblemenco”.

Echipa de fotbal din Bănie nu va mai juca  şi următorul meci programat acasă pe arena  din Severin. Universitatea a anunţat că lucrările se  apropie de finalizare şi următorul meci pe care echipa lui Victor Piţurcă  îş va susţine  pe teren propriu, cel cu FC Hermannstadt, se va disputa  pe  stadionul  propriu. „După mai bine de o lună și jumătate ne întoarcem acasă, în vulcanul de pe „Oblemenco”. „Leii” merită un stadion plin, noi putem să le oferim asta. Bilete disponibile cu FC Hermannstadt, la orice punct de vânzare al Științei, online prin Eventim.ro și la parteneri”, a  anunţat  clubul din Bănie  pe pagina  oficială.

Cu ajutorul Primăriei Craiova, în această toamnă s-a luat decizia schimbării gazonului cu o nouă suprafaţă hibrid ale cărei costuri sunt suportate de primărie şi constructor. Primarul Genoiu crede că de data aceasta arena, care a costat 55 de milioane de euro, va avea, în sfârşit, un gazon de calitate. „Gazonul se schimbă pur şi simplu în garanţie, de către constructor şi primărie. Aveam şi acea opţiune în care constructorul să schimbe gazonul în garanţie, dar cu ceea ce a mai fost. Practic, în suma pe care noi o alocasem la un moment dat pentru acel tip de gazon natural, acum, cu aceeaşi sumă, şi în garanţie, şi cu absolut totul intact vizavi de garanţia întregului stadion, vom avea acest gazon hibrid“, a mai spus Mihail Genoiu. 

Gazonul vechi de pe „Ion Oblemenco” a fost montat în toamna anului 2017. La fiecare partidă disputată de atunci pe arena din Craiova fotbaliştii au acuzat starea proastă a gazonului. Aproape că nu a existat meci în care spectatorii să nu vadă cum sar brazde uriaşe de pământ, după doar câteva minute de joc.

Galerie foto




Vizualizări: 1,347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: