ACS Ştiinţa Turceni continuă în Liga a III-a

Echipa de fotbal ACS Ştiinţa Turceni va continua şi în sezonul următor în Liga a III-a. Asociaţii clubului de fotbal, printre care şi primăria, au alocat sumele necesare în acest sens. Mai mult decât atât, echipa a fost întărită, pentru noul sezon realizându-se şi câteva transferuri importante. Pentru noul sezon a fost achiziţionat şi un jucător de la echipa de juniori a CS Pandurii.

Conducerea Clubului ACS Ştiinţa Turceni anunţă că şi în sezonul competiţional 2014-2015 va continua cu acelaşi staff tehnic, cu acelaşi antrenor, Viorel Cojocaru. „Echipa noastră s-a înscris şi anul acesta în Liga a III-a. O să începem miercuri prin a susţine un meci de Cupa Românei la Târgu Cărbuneşti în compania formaţiei locale. În prezent suntem în sfera acestor transferuri. Vin şi pleacă jucători şi de la noi. Deocamdată avem încheiate 5 contracte cu jucători noi şi sperăm ca în următoarea săptămână să avem lotul definitivat pentru sezonul competiţional 2014-2015. Anul trecut am avut un număr foarte mare de sportivi legitimaţi, peste 100 de sportivi. Anul acesta o să mergem pe lângă echipa de liga a III-a cu echipe de copii şi juniori, cel puţin două echipe. În acest sens, avem o discuţie cu un partener privat, care sperăm să ne ajute să putem să desfăşurăm o activitate cât mai bună”, a declarat Lucian Mărgineanu, preşedintele Clubului ACS Ştiinţa Turceni. Printre achiziţiile pentru noul sezon se numără Laurenţiu Florescu, venit de la echipa de juniori de la Pandurii, dar şi doi jucători din Turceni.

OBIECTIV

În sezonul trecut, echipa de fotbal ACS Ştiinţa Turceni s-a clasat pe locul 9 la nivelul seriei a IV-a naţională. Pentru următorul sezon competiţional conducerea clubului şi-a propus un obiectiv ambiţios: clasarea în primele şase poziţii ale campionatului.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: