ACS Târgu Jiu păstrează şanse la îndeplinirea obiectivului

Baschetbaliştii de la ACS Târgu Jiu au aflat abia joi seară că vor pleca la meciul din etapa a 7-a a Grupei Albastre. Vineri echipa se va deplasa spre Miercurea Ciuc pentru un meci care ar putea însemna menţinerea şanselor de a mai spera la îndeplinirea obiectivului.

Situaţia incertă de la echipa de baschet a continuat şi în ultima săptămână. Baschetbaliştii nu s-au mai putut antrena deloc în Sala Sporturilor, motivul fiind lipsa banilor necesari pentru plata chiriei sălii, antrenorul Claudiu Alionescu pregătind meciul cu CSM Miercurea Ciuc numai la sala de la Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu. Meciul din etapa a 7-a a Grupei Albastre este unul important pentru gorjeni, echipa din Miercurea Ciuc fiind ultima clasată în grupă, şi, teoretic, una din echipele care trebuie să rămână în partea inferioară a clasamentului.

Antrenorul Claudiu Alionescu nu se poate baza pe doi dintre juniorii din lot pentru acest meci, aceştia venind accidentaţi de la turneul final al Olimpiadei Sportului Şoclar de la Sighetu Marmaţiei. Deşi nu e sigur că ACS sa va putea încheia acest sezon, Alionescu are speranţe să se rezolve măcar problema acestor două deplasări pe care echipa le are programate în următoarele două etape: „Eu sper ca măcar să putem încheia acest campionat. Sunt şanse să nu putem termina campionatul, pentru că urmează acum două deplasări la Miercurea Ciuc şi Târgu Mureş. Iar din ce ştiu eu situaţia financiară e dezastruoasă. Nu ştiu cu ce vom putea realiza acele deplasări şi eu nu ştiu dacă voi avea zece jucători cu care să pot să merg acolo. Până acum i-am putut ţine lângă mine pentru că au fost şi aceste jocuri acasă şi au jucat şi pentru publicul spectator care a venit la sală. Dar, matematic, obiectivul mai e în picioare, mai avem nevoie de două victorii din cele patru meciuri rămase de jucat până la final de sezon”.

După meciul de la Miercurea Ciuc, ACS Târgu Jiu se va deplasa la Târgu Mureş pentru jocul cu CSM programat pe data de 23 martie.

Vizualizări: 479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: