Cum va arăta stadionul din Rovinari

Au fost făcute publice deja machetele stadionului din Rovinari care va avea peste 2000 de locuri şi va include vestiare, sală de mese pentru sportivi şi săli de pregătire fizică şi refacere, instalaţie de  nocturnă şi două tribune principale. Proiectul a fost publicat deja de CNI pe lista de sinteză de la finalul anului 2019 sub denumirea „Extindere, modernizare şi dotare Complex Sportiv Rovinari”.

 Mai puţin de două milioane de euro se vor investi în stadionul modern de peste 2000 de locuri din orașul Rovinari iar banii provin de la Compania Națională de Investiții. Proiectul apare deja pe lista de sinteză dată publicităţii de CNI, fiind în faza de licitaţii. Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, a precizat despre această investiție că se apropie  de faza de licitaţii: „Vom avea bază sportivă la norme europene pentru că nu aveam un stadion corespunzător. Copiii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Clubului Sportiv Jiul Rovinari sunt într-un număr foarte mare şi, de aceea ne-am gândit să avem un stadion nou care să fie omologat pentru a se juca meciuri din Liga 2. Stadionul va avea peste 2000 de locuri, va fi dotat cu vestiare moderne, sală de mese, săli de antrenamente fizice şi de recuperare. Finanţarea va fi făcută de cei de la CNI, suntem prinşi deja în lista de sinteză, mai sunt necesare câteva documente pentru a se demara procedura de licitaţie”.

Proiectul denumit „Extindere, modernizare şi dotare Complex Sportiv, Str. Sporturilor, nr. 6, oraş Rovinari”, se află pe lista de sinteză a CNI fiind aproape de demararea licitaţiilor.

Galerie foto






Vizualizări: 4,636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: