Cojocaru i-a testat pe Zlatarić şi Stan

Noua echipă Pandurii începe să prindă contur şi la fiecare meci amical sunt testaţi alţi tineri jucători. La amicalul de miercuri cu Jiul Rovinari antrenorul Călin Cojocaru i-a trimis pe teren şi pe Borisav Zlatarić şi Alexandru Stan, alți jucători aflaţi în probe.

Rămasă fără o mare parte dintre jucătorii din tur, Pandurii caută soluţii de a completa lotul. Pe scheletul fostei echipe din tur, din care au mai rămas jucători precum Opriţa, Ciobanu, Vasilescu, Trancă, Tănăsoiu, Takahashi, Dinu-Ivănescu, Şendroiu, Dănăricu, Măicăneanu, Robert Gheorghe sau Patrick Popescu, dar şi o serie de juniori precum Rasoveanu, Cuţitoiu, Piea, Cornicioiu, Gheorghe sau Filip, antrenorul Călin Cojocaru încearcă să formeze o nouă echipă Pandurii.

Tehnicianul a trimis pe teren şi la acest amical doi jucători aflaţi în probe, un fundaş sârb, Borisav Zlatarić, şi pe Alexandru Stan, care a şi marcat în acest amical. „Am avut în probe un fundaş dreapta sârb, pe moment l-am oprit să îl mai văd. E născut în 2001. Momentan, noi nu putem transfera decât juniori. Aşteptăm o decizie favorabilă să putem transfera şi jucători cu experienţă mai mare. Pe moment l-am oprit şi pe Alexandru Stan, de la Craiova. La prima vedere mi-a lăsat o impresie destul de ok, dar este puţin supraponderal şi o să vedem dacă reuşeşte să slăbească în aceste zile, i-am mai acordat o şansă”, a spus antrenorul despre noutăţile din lot de la acest amical, declarându-se mulţumit de atitudinea elevilor săi: „Mi-a plăcut atitudinea din repriza a doua, nu neapărat că am marcat de mai multe ori, dar am jucat mai repede, mai în viteză, cam ce vreau eu de la toţi. Dar chiar dacă am dominat jocul, am început mai greoi. Am făcut un fault în careu şi le-am dat posibilitatea adversarilor să marcheze, lucru care nu-mi convine. Nu mi-a plăcut prima repriză, fiindcă nu ne-am creat ocazii aşa cum îmi doresc, mai ales că am jucat cu un adversar de ligă inferioară”.

Pandurii va continua pregătirea la Târgu Jiu unde, sâmbătă, va susţine un alt meci de verificare, cu formaţia de Liga 3 CSO Filiaşi. Jocul este programat cu începere de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: