ACS Viitorul a pierdut amicalul cu FCU Craiova

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut sâmbătă cel de-al doilea meci amical programat de la reunirea lotului. Nou promovata FCU Craiova s-a impus în meciul cu ACS Viitorul, scor 2-1, amical disputat sâmbătă la Severin, acolo unde craiovenii au disputat şi precedentele jocuri de verificare.

Adversarul de sâmbătă al nou promovatei din Craiova a fost o viitoare colegă din Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu, una din formaţiile care a avut evoluţii constant bune sezonul trecut, atunci când pe banca gorjenilor s-a aflat antrenorul Cristian Lupuţ. Reuniţi de aproximativ două săptămâni, gorjenii au debutat în seria de meciuri de verificare cu o victorie cu 6-2 în faţa formaţiei de Liga 3 CS Hunedoara, meciul cu FCU fiind al doilea amical al verii, spre deosebire de craioveni care au ajuns la patru meciuri.

După un joc echilibrat în prima repriză, la pauză cele două echipe se aflau la egalitate, scor 0-0, iar în partea a doua a jocului au marcat de trei ori în total. Craiova s-a impus cu 2-1 și rămâne neînvinsă în amicale.

Formaţia craioveană și își continuă astfel rezultatele pozitive din meciurile amicale jucate până acum numai cu viitoare adversare din Liga 2. Nou promovată în Liga 2, FCU Craiova este campioana meciurilor de verificare din această perioadă, disputând patru meciuri amicale în care a obţinut două victorii şi două remize.

După amicalele cu CSM Reșița (scor 5-2), Concordia Chiajna (scor 1-1) și Ripensia Timișoara (scor 2-2), FCU va continua să joace şi săptămâna care urmează tot cu o adversară din Liga 2, Pandurii Târgu Jiu, meciul fiind programat pentru miercuri.

Pentru jucătorii de la ACS Viitorul va urma un stagiu de pregătire centralizată la Oradea, acolo unde antrenorii Hîrsu şi Frimu vor mai programa o serie de meciuri amicale.

Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: