Gest incredibil al Craiovei: a plătit testele celor de la Astra

Meciul Astra - Universitatea Craiova nu s-a mai jucat fiindcă 4 jucători de la primele două echipe ale giurgiuvenilor au fost testați pozitiv. Astra ar fi avut nevoie de două teste negative pentru fotbaliști pentru a primi avizul DSP de a intra pe teren vineri seară.

GSP.RO a dezvăluit că, de fapt, echipa care a insistat chiar mai mult decât Astra pentru a se disputa acest meci și care a și făcut eforturi în acest sens a fost mai degrabă Craiova decât clubul din Giurgiu.

Astra a anunțat joi la LPF că trebuie să facă alte două seturi de teste pentru a putea juca meciul, însă Dani Coman a spus că nu are și banii necesari pentru a achita contravaloarea acestora. Nici Liga nu s-a oferit să le plătească, moment în care Craiova a susținut că le poate suporta ea.

Facturile testelor efectuate la Spitalul Județean Giurgiu au ajuns la LPF, ulterior la clubul din Bănie, care le-a plătit. În total, suma a fost de 10.500 de lei, în jur de 2.100 de euro: 42 de teste, 250 de lei fiecare.

Cum meciul nu s-a mai disputat și nici nu mai există nici o dată disponibilă pentru reprogramarea lui, fiindcă pe pe 3 august e data limită solicitată de UEFA pentru a anunţa numele echipelor participante în cupele europene, cel mai probabil, Comisia de Disciplină a FRF va trebui să judece în regim de urgență speța, a anunţat gsp.ro.

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: