Un fost pandur cu mare experienţă în Liga 1 revine la Târgu Jiu

Unul dintre jucătorii care a debutat în Liga 1 la Pandurii, şi care are peste 150 de meciuri în Liga 1, revine acum la fosta sa echipă. Constantin Grecu a început antrenamentele la Târgu Jiu, sub comanda lui Călin Cojocaru şi va juca în noul sezon pentru Pandurii.

Pandurii Târgu Jiu a anunţat perfectarea a unsprezece transferuri dar antrenorul Călin Cojocaru a precizat deja că nu se va opri aici şi mai doreşte la echipă atât juniori cât şi jucători cu experienţă.

Pandurii va continua seria de achiziţii pentru noul sezon, antrenorul gorjenilor anunţând revenirea la Târgu Jiu a unui fotbalist care a evoluat mult timp în tricoul echipei Pandurii, în Liga 1. Începând de vineri se pregăteşte cu Pandurii fostul jucător al gorjenilor, Constantin Grecu.

Pe lângă transferul acestuia, clubul Pandurii va mai transfera trei tineri juniori care se pregătesc cu prima echipă, antrenorul Călin Cojocaru precizând că mai aşteaptă perfectarea a încă două transferuri. „De vineri se va mai alătura lotului şi Constantin Grecu, un fost component al echipei. Pe lângă acesta clubul va încerca sa mai transfere trei juniori cu care ne aflăm în tratative. Dar mai aşteptăm şi doi seniori pentru a ne completa lotul”, a declarat Cojocaru pentru site-ul oficial al gorjenilor.

Grecu devine astfel cel mai experimentat jucător din lot, acesta având, la cei 32 de ani, peste 150 de meciuri în Liga 1, mai mult de jumătate dintre acestea acumulate la Pandurii, unde a jucat în perioada 2007 – 2012 şi a revenit în perioada 2015 – 2017. Grecu a mai jucat în Liga 1 pentru Universitatea Cluj, Petrolul, Dinamo şi Sepsi Sfântu Gheorghe. În ultimul sezon acesta a jucat pentru FCU Craiova unde i-a expirat contractul la finalul lunii iunie.

Vizualizări: 3,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: