Unde ar putea juca Pandurii primul meci amical

Pandurii Târgu Jiu a programat pentru săptămâna viitoare primul meci amical din perioada de vară. Adversarul va fi FCU Craiova şi se doreşte ca acest meci să se joace la Târgu Jiu, pe Stadionul Municipal. Dacă nu vor primi acordul să joace la Târgu Jiu acest meci, cei de la Pandurii se vor deplasa la Severin, acolo unde joacă FCU Craiova.

Jucătorii recent transferaţi de gorjenii de la Pandurii nu au fost testaţi până acum de către antrenorul Călin Cojocaru decât în jocuri şcoală între fotbaliştii din lot. O mare parte dintre ei erau însă cunoscuţi antrenorului care, pe cinci dintre fotbaliştii veniţi în această vară, i-a mai avut la pregătire şi în perioada de iarnă. Este vorba de Iovicin, Cristian Ştefan, Goma, Zlataric şi Okeke.

Clubul Pandurii a anunţat că la începutul săptămânii viitorare jucătorii din lot vor efectua o nouă serie de teste pentru coronavirus iar miercuri este programat un meci amical cu formaţia de Liga 2 FCU Craiova. „Antrenorul Călin Cojocaru şi-ar dori ca acest meci să se dispute pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, dacă se va permite accesul, în caz contrar meciul urmând să se joace pe stadionul din Severin”, a anunţat clubul Pandurii care doreşte să poată juca acest amical la Târgu Jiu.

Dacă nu va primi acordul primăriei pentru acest meci amical, Pandurii se va deplasa la Severin, acolo unde FCU Craiova a jucat până acum toate meciurile de verificare din ultimele două săptămâni.  

Vizualizări: 900

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: